Kolesarski Klub Perutnine Ptuj | Ob Dravi 9, p.p. 80 | 2250 Ptuj | Slovenija
T: +386 2 778 67 01 .:.  E: info@cyclinpp.com  .:.  Facebook  .:. Youtube

Guantanamo - Santiago de Cuba (3. del)

Santiago De CubaNekaj od vas, ki berete tale blog in spremljate Perutninarje na tej dirkI, se na veliko sprasujete zakaj nismo ažurni? Jaz pa vas sprašujem, kako bi bili? Kot sem ze v enem prejšnih blogov napisal, da se samo z Božjo pomočjo ne da posiljati mailov. Z veseljem bi dal 5 EUR da bi dobil uro interneta, ampak pač ni…  Smo na Kubi, kjer 98,9% ljudi živi se v času izpred 20 let.

Velika večina teh pa še več kot 20 let nazaj. OK, številke sem si sicer zdaj izmislil, ampak niso daleč od resnice. Sem mislil, da sem v Baracoi že vse videl, ampak Guantanamo pa je adijo pamet. V tem mestu je pa res vse tako "#$"#%"%&", da kar res ni res. Tistemu, ki bo tale blog objavljal, kot avtor dovolim, da ga slovnicno popravi brez grdih besed, ampak jaz enostavno nisem najdel druge besede. Živijo v iz lesa skupaj zbitih barakah. Saj betona tudi ne manjka. Še bolj pridejo do izraza večer, ko pade noč in te barake med palmami opaziš kako slabo so skupaj zbite.

Se beseda o hrani, ki je iz dneva v dan enaka. Jaz se sicer ne pritožujem, ne bi pa imel nič proti, če bi lahko kakšen Koket v sebe vrgel. Sicer pa je moj jedilnik predvsem sestavljen iz riža in prelitega z malo salsite, kakšna zelenjava, tu in tam pa kakšen kos piščanca . Za zajtrk sem danes imel maslo in marmelado, ker se mi je enostavno zdelo malo preveč, da bi še za zajtrk riž. Če že sedaj jem toliko riža, kaj me šele čaka ko bomo na Kitajski.

Guantanamo - Santiago de Cuba

No večino tega bloga sem danes napisal v avtu med dirko. Hvala direktorju za tale dlančnik, ker drugače bi bil pečen tukaj. Ko smo z dirko prispeli v Santiago de Cuba , kjer je bilo kasneje 5 krogov, sem nestrpno pričakoval naše fante , da vidim, če jim bo uspelo to, kar pred dvema letoma ni uspelo Božiču. Čakam na ciljni črti pripravljen na rafal in poslušam komentatorja... Perutnina Ptuj, Perutnina Ptuj ...pa še nikjer ne vidim nobenega kolesarja. Potem vidim enega na desni enega na levi, ptujčana. Nisem vedel ksterega bi spremljal, pa se je na koncu le iskazalo da sem pravega. Kocjan je visoko dvignil roke in vsi smo veseli. Veselica se šele začenja, saj imamo še 13 etap do konca.

Do naslednjič, spet jaz!

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zadnje objave

Objave

« Maj 2021 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Družbena omrežja

facebookyoutubewiki

QR koda cyclingpp.com:

QR KODA resize