Kolesarski Klub Perutnine Ptuj | Ob Dravi 9, p.p. 80 | 2250 Ptuj | Slovenija

T: +386 2 778 67 01

Santiago de Cuba - Manzanille - Holguin (4. del)

Guantanamo Santiago de Cuba 2Ko gredo kolesarji na start, se z Duletom (našim maserjem op.p.) vsedeva na avtobus in naju čaka pot do naslednjega hotela. To je vožnja "a la Ko to tamo peva ". Saj vem, da 150 km ni mačji kašelj peljati, ampak, da se dva šoferja menjavata na taki razdalji pa je že pretiravanje. Pa kar ustavimo se in stojimo po 10 minut.

Brez veze. Smo tako počasi potovali, da sem se že bal, da bodo kolesarji prej na cilju 200km dolge etape, kot pa midva z Duletom v hotelu Guanacayabo. No smo vseeno prispeli in z Duletom s svetlobno hitrostjo razmečema kovčke po sobah. Nato sva šla vsak po svoje, on se pripravljati za masažo jaz pa na cilj, ki je bil oddaljen cca. 4 km od hotela. Sem se peljal kar z anti-doping komisarko :).

Pred tem, še vprašam enega majstra v hotelu, kaksno je to mesto Manzanille , pa mi odgovori da je full lepo. Unglaublich. Prav podobno Guantanamo . Naj vas palme in bazeni ob hotelih ne zavedejo. Sva s Srečom lutala po naselju in šele v teh barakarskih naseljih vidiš kako ljudje živijo. Še dobro, da imajo palme, ker tukaj vročina ne pojenja. Tukaj je bilo zagotovo čez 30 stopinj.

Zjutraj smo imeli transfer iz hotela na start v Bayamo. Tale "John de Cuba" zmeraj nekaj  zaj.... Najprej je rekel, da gre avtobus ob osmih, nato zjutraj pride in reče da gre ob sedmih. Spet panika... A pol smo še pol ure sedeli v avtobusu pred hotelom. Sledila je pot v Holguin, kjer je pred dvema letoma zmagal Božo. Z Duletom spet s svetlobno hitrostjo razmečeva kovčke po sobah in se že odpravima na cilj. Peške. Spet vročina. Ko sem videl te policaje tam, sem spet vedel, da mi bodo težili. Potegnem ven svojega "canona" jim razlagam da sem foto, prensa... boli njih. Evo prleti moj kubanski amico in ni blo več problemov.

Jutri je nov dan in novim zmagam naproti...

Za vas in za nas, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. - Holguin, Kuba

Zadnje objave

Objave

« Januar 2020 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Družbena omrežja

facebookyoutubewiki

QR koda cyclingpp.com:

QR KODA resize