Kolesarski Klub Perutnine Ptuj | Ob Dravi 9, p.p. 80 | 2250 Ptuj | Slovenija

T: +386 2 778 67 01

Predstavitev kolesarske ekipe Perutnina Ptuj

Uprava KKPPPtuj, 30. januarKolesarski klub Perutnina Ptuj je na slavnostni inavguraciji predstavil svoje letošnje izbrano tekmovalno moštvo Perutnina Ptuj 2008 UCI CONTINENTAL TEAM , ki jo predstavljajo že znana imena profesionalnega kolesarstva, pa tudi nekaj novih imen mladih kolesarjev.

Del kolesarskega moštva je opravil priprave na letošnjo tekmovalno sezono na toplih Kanarskih otokih . Moštvo se tradicionalno v mesecu februarju odpravlja na Vuelto de Kuba, dvotedensko in 1850 km dolgo dirko po Kubi. V mesecu avgustu pa se bodo nekateri izmed njih v reprezentančnih dresih udeležili letošnjega športnega spektakla, Olimpijskih iger 2008 na Kitajskem.

Rene GlavnikIntenzivne priprave in tehnična pripravljenost bodo zagotovo pokazatelj vrhunske forme moštva. V letošnjo sezono vstopajo kolesarji popolnoma 'prenovljeni'. Prepoznavni bodo po zelenih dresih s sloganom Naravno fit, ki predstavlja tudi filozofijo in vizijo generalnega sponzorja in dolgoletnega partnerja Perutnina Ptuj d.d., ki kot družbeno odgovorno podjetje vzpodbuja zdrav način življenja in kolesarstvo.

«Vsak kolesar je edinstven in s svojimi sposobnostmi, vztrajnostjo in zmagami prispeva k uspehu celotne ekipe,« meni Rene Glavnik, direktor Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj. Za svojo ekipo pravi, da je homogena, vajena težkih treningov, napornih tekmovanj in odrekanj. Dodaja še, da so se v vseh teh letih naučili zmagovati in da bodo zmagovali še naprej. »Naši cilji in vizije ostajajo jasni, dosegali pa jih bomo z odločnostjo. V vrhunskem športu je tako, da že en sam trenutek lahko zadošča, da človek premaga neskončno razdaljo. Premagali jo bomo skupaj in to ob pravih trenutkih,«, je še povedal Rene Glavnik, direktor Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj.

Dr. Roman GlaserVzpodbudne besede je članom letošnjega tekmovalnega moštva namenil tudi dr. Roman Glaser, predsednik uprave in generalni direktor Perutnine Ptuj, ki je tudi predsednik upravnega odbora Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj. »Perutnina Ptuj ostaja neločljivo povezana s svojim kolesarskim klubom,« je povedal dr. Roman Glaser. »Kolesarji zmagujejo z našimi barvami, mi pa jim s ponosom stojimo ob strani in jim s skupnimi močmi zagotavljamo prave razmere za njihovo rast. Vsaka njihova zmaga je tudi naša zmaga. Še naprej ostajamo zmagovita naveza!«

Ekipo Perutnina Ptuj 2008 UCI CONTINENTAL TEAM sestavljajo:

Kolesarji: Mahorič Mitja, Koren Kristijan, Stare Matej, Gazvoda Gregor, Marin Matej, Kvasina Matija, Rogina Radoslav, Omulec Andrej, Đurašek Kristijan, Kocajn Jure, Rakuša Luka, Fajt Kristjan.

Direktor: Glavnik Rene
Predstavnik ekipe: Glavnik Samo
Trener: Glivar Srečko
Maser: Kovačič Dušan in Danijel Kvasina
Mehanika: Pihler Boštjan in Kelner Miran

Fotografija: Člani moštva Perutnina Ptuj 2008 UCI CONTINENTAL TEAM in spremljevalna ekipa ter člani upravnega odbora kluba

Dodatne informacije:

Rene Glavnik,
direktor Kolesarskega kluba Perutnina Ptuj,
Muzejski trg 2,
2250 Ptuj,
telefon: 02 77 86 701,
fax: 02 77 86 701,
e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Objave

« Avgust 2020 »
Pon Tor Sre Čet Pet Sob Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Družbena omrežja

facebookyoutubewiki

QR koda cyclingpp.com:

QR KODA resize